Úvod    Šport    Majstrovstvá Slovenska vo Vzpieraní

Majstrovstvá Slovenska vo Vzpieraní

Prvá polovica vzpieračskej sezóny bola v znamení zisku 3 titulov majstra Slovenska vo vzpieraní!!!

21.5.2016 sa v Košiciach uskutočnili Majstrovstvá Slovenska vo vzpieraní starších žiakov, kde Vzpieračský klub a našu obec reprezentovali Alex Juhás v kategórii do 45 kg a Lukáš Fedurco v kategórii do 56 kg. Majstrom Slovenska v kategórii do 45 kg sa stal Alex Juhás, ktorý si svoje víťazstvo vybojoval 6 platnými pokusmi v oboch disciplínach. V kategórii do 56 kg nás reprezentoval Lukáš Fedurco, ktorý ako najmladší v silnej konkurencii žiakov z celého Slovenska obsadil 4. miesto.

Dva týždne pred súťažou starších žiakov sa uskutočnili Majstrovstvá Slovenska vo vzpieraní mladších žiakov, odkiaľ si vzpierači z Družstevnej odniesli 2 zlaté a 1 bronzovú medailu! Titul Majstra Slovenska v kategórii do 40 kg získal Tomáš Daňko a kategóriu do 45 kg suverénnym spôsobom ovládol Matúš Falat. Dvojicu spomínaných ešte doplnil pekným 3. miestom Lukáš Čechovský.

Prvá polovica vzpieračskej sezóny sa niesla v znamení úspechov našich vzpieračov, v tej druhej, dúfajme tiež takej úspešnej, nás ešte čaká vyvrcholenie Majstrovstiev Slovenska v súťaži družstiev mladších a starších žiakov, kde obhajujeme 3. miesto z minulého roka.